fbpx

#DYTG2020 UPDATE IVM CORONA

21-4-2020; DYTG2020 kan niet plaatsvinden op 11 juli 2020

De #DYTG2020, het grootste online-video evenement van Nederland zal niet plaatsvinden op 11 juli 2020 zoals we gehoopt hadden.

Vandaag heeft het ministerie besloten dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet plaats mogen vinden. Dit is geen grote verrassing, maar wel ontzettend jammer.

We staan volledig achter deze maatregelen en begrijpen natuurlijk waarom deze nodig zijn. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, influencers, medewerkers, crew, vrijwilligers en partners is altijd onze eerste prioriteit. Ondanks dat dit het goede besluit is, zijn we er kapot van dat het evenement niet plaats kan vinden. Daarom ook onze excuses aan iedereen die er net zo naar uit keek als wij dat deden. Maar er zijn op dit moment belangrijkere dingen in het leven.

Had jij al een ticket voor de #DYTG2020 gehaald? Geen zorgen! Je ticket blijft natuurlijk geldig voor de eerstvolgende editie van de DYTG hiervoor hoef je niks te doen! We zijn op dit moment met alle betrokken partijen druk bezig een nieuwe datum voor de komende DYTG te prikken. Houd onze social media en website (dytg.nl) goed in de gaten voor meer nieuws hierover.

Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan krijg je je geld terug. Meer informatie hierover volgt zodra de nieuwe datum bekend is.

Wat we al wel weten is dat deze nieuwe DYTG, door de 1,5m meter maatschappij, er heel anders uit zal zien dan eerdere edities. We zijn hier al druk mee bezig maar hebben ook jullie hulp nodig! Denk met ons mee hoe dit eruit moet zien. Stuur je ideeën, hoe we deze DYTG veilig kunnen opzetten, naar anderhalvemeter@dytg.nl. Tussen de beste ideeën verloten we 20 tickets voor de volgende DYTG!

Voor nu: #blijfthuis, was regelmatig je handen, houd afstand, zorg voor elkaar en volg de instructies van de overheid en het RIVM. Als we dat allemaal doen kunnen we tegen die tijd een veilige #DYTG hebben.

Wij blijven positief en beginnen alvast met het maken van plannen voor een nieuwe DYTG en hopen je dan ook op de nieuwe DYTG weer te mogen ontvangen.

Heb je nog vragen? Neem dan nu contact op met info@dytg.nl voor meer informatie.

Alvast bedankt voor al jullie begrip en support.
Wees voorzichtig, blijf veilig!

Team DYTG

FAQ

Met grote verslagenheid hebben wij 21 april 2020 vernomen dat er vanuit de overheid en het RIVM tot 1 september 2020 geen evenementen mogen plaatsvinden vanwege het coronavirus. Dit is geen grote verrassing maar wel ontzettend jammer. We staan volledig achter deze maatregelen en begrijpen natuurlijk waarom deze nodig zijn. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, influencers, medewerkers, crew, vrijwilligers en partners is altijd onze eerste prioriteit. Ondanks dat dit het goede besluit is, zijn we er kapot van dat het evenement niet plaats kan vinden. Maar ondanks alles blijven wij positief en hopen we jullie allemaal te zien op 17 juli 2021!

Ja, de DYTG wordt verplaatst naar 17 juli 2021. #bewaarjeticket

Had jij al een ticket voor de #DYTG2020 gehaald? Geen zorgen! Je ticket blijft natuurlijk geldig voor de eerstvolgende editie van de DYTG hiervoor hoef je niks te doen!

Weet je niet zeker of je kunt, maar wil je de #DYTG wel bijstaan? Steun ons dan door je ticket niet te laten restitueren maar verkoop hem zelf of geef hem aan iemand die je er heel blij mee kan maken! Zo kunnen we er volgend jaar toch nog een onvergetelijke dag van maken!

Wil je toch graag een restitutie aanvragen? Vul dan dit formulier in voor ....
Mochten we niks van je horen gaan we er vanuit dat je er volgend jaar gewoon weer bij bent om er een onvergetelijke editie van te maken!
De optie om te restitueren komt dan ook te vervallen.

We hopen natuurlijk dat je ons support tijdens deze crisis en gaan ervoor om in 2021 een super vette editie van de DYTG neer te zetten! Je bent sowieso al verzekerd van een ticket dus het enige wat je nog moet doen is je ticket goed bewaren!

We hebben verschillende mogelijkheden bekeken maar helaas is dit om meerdere redenen niet mogelijk. De kans dat we na september nog steeds in een 1.5 meter maatschappij moeten leven is heel groot. Hoe kan je nou je favoriete creator een knuffel geven op 1.5 meter? Onder andere hierom hebben we besloten om de #DYTG gewoon een jaar te verplaatsen!