Creators #DYTG2019

Deze creators zijn aanwezig op de #DYTG2019

Creators

De eerste creators voor de #DYTG2019 worden begin 2019 bekend gemaakt. 

Talents

De eerste talents voor de #DYTG2019 worden begin 2019 bekend gemaakt. 

Creator & talent voorwaarden

Kom jij ook in aanmerking? Meld je dan nu aan!

De voertaal in je video’s bepaald aan welke grens je moet voldoen.

Nederlandstalig

YouTube Twitch Instagram
Creator
100.000 subscribers
20.000 followers
Wordt later bekend gemaakt
YouTube Twitch Instagram
Talent
25.000 subscribers
10.000 followers
Wordt later bekend gemaakt

Overige talen

YouTube Twitch Instagram
Creator
1.000.000 subscribers
50.000 followers
Wordt later bekend gemaakt
YouTube Twitch Instagram
Talent
500.000 subscribers
20.000 followers
Wordt later bekend gemaakt

Regels

Voor als je vragen hebt

Duur:
Iedere status wordt toegewezen voor één event en geeft geen recht op een rank bij andere/opeenvolgende evenementen.

Meetmoment status
Een status wordt gegeven op het moment dat de creator voldoet aan de vereisten. De deadline hiervoor is 31 mei 2019. Na 31 mei 2019 23:59 is aanmelden niet meer mogelijk.

Oudgediende

Heb je als creator tijdens een vorige editie VIP/SG status ontvangen? Dan nodigen we je als organisatie opnieuw uit en behoudt hij/zij de status die tijdens het vorige evenement werd toegewezen. Deze regel is geldig sinds #DYTG2016 (30/04/2016). Zodra een creator een editie overslaat vervalt zijn status echter en zal hij moeten voldoen aan de nieuwe eisen.

Eindoordeel status
Het eindoordeel over het al dan niet toekennen van een status ligt altijd bij de organisatie.

Faciliteiten

De faciliteiten die je als creator krijgt zij niet altijd afhankelijk van de status, maar gebaseerd op verschillende factoren zoals reisafstand, manier van deelname, etc…

Inactief
Zodra een creator meer dan 3 maanden inactief is op zijn hoofdplatform (YouTube, Twitch, …) vervalt zijn huidige status. Het meetmoment hiervan is op 31 mei 2019 23:59 uur.

FAQ

Voor als je nog meer vragen hebt

De DYTG is een Nederlands event in Nederland wat vooral gericht is op Nederlandstalige creators en kijkers. Daarom wordt er gekeken naar de hoofdtaal van je kanaal en niet naar de taal die jij zelf als creator spreekt.

In tegenstelling tot views geeft het aantal abonnees een beter beeld over jouw actieve volgers. Dat zegt iets over hoeveel bezoekers er potentieel voor jou naar de #DYTG2018 kunnen komen. Dat wil niet zeggen dat we views, watchtime etc. niet meenemen in onze verwachte opkomst voor jou als creator.

Dat kan. Door de oudgediende regel en een vaak stijgende eis per status is het mogelijk dat er creators tussen staan die van oudsher recht hebben op een status. Doordat ze het event al jaren steunen behouden ze recht op deze status.

Nee, we maken geen uitzonderingen. Pas zodra je aan de huidige status grens voldoet kom je in aanmerking.

Via Creators@DYTG.nl kan er mail informatie gegeven worden over de mogelijkheden met betrekking tot Friends and Family.

De F&F status is altijd maar eenmalig. Je zal opnieuw door de organisatie of creator moeten worden uitgenodigd om hier opnieuw voor in aanmerking te komen.

We houden hiervoor rekening met enkele dingen:

Groei van de community; De “Creator” group moet een goede afspiegeling zijn van de top/gevestigde creators in de community. Dat betekent dat de grens mee zal groeien met de community om ervoor te zorgen dat deze een goede afspiegeling geeft.

Veiligheid; De creators die we uitnodigen krijgen een status ten eerste om ervoor te zorgen dat zowel de creator als de bezoekers veilig het evenement kunnen bezoeken.  Overige faciliteiten komen erbij afhankelijk van de creator.

Als je alleen naar het evenement wilt komen omdat je een bepaalde status wil hebben dan kom je echt om de verkeerde reden. De DYTG is van oudsher een event om bezoekers met elkaar in contact te brengen. We proberen er alles aan te doen om dit voor iedereen leuk en veilig neer te zetten, hier zijn de grenzen dan ook op gebaseerd. Ook als kleinere creator kan het erg gezellig zijn om te komen en gezellig met je fans rond te lopen over het event.

De rank wordt pas uitgereikt zodra je voldoet aan de grens.

Blijf gave video’s maken! Blijf plezier hebben! Als je dat doet groei je vanzelf door en kom je vanzelf in aanmerking voor een rank wanneer dit nodig is.

De faciliteiten die je als “Creator” of “Friends & Family” krijgt verschillen per creator en zijn afhankelijk van verschillende dingen zoals reisafstand, manier van deelname etc.

Voorbeelden van faciliteiten zijn: “Friends & Family” die je mee mag nemen, eten & drinken, meet & greet mogelijkheden, creator stand, hotelovernachting en meer!

De informatie op deze pagina heeft enkel betrekking op de #DYTG2019. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend voor andere evenementen dan de #DYTG2019 op 7 Juli 2019