fbpx

#DYTG paasactie

De paashaas komt ook bij #DYTG langs!

Zoek de 21 paaseieren en win een leuke prijs!

Pasen, hét feest dat gevierd wordt met ontbijt of brunch en natuurlijk het zoeken naar paaseieren! Ook bij ons kan je opzoek naar 21 eieren die de paashaas heeft verstopt op onze website en social media! De actie loopt van 24 maart 2021 tot 7 april 2021, daarna komt de paashaas zijn eieren weer ophalen.

 

De bedoeling is om alle 21 paaseieren te verzamelen om de code te kraken. De paaseieren liggen verspreid over AL onze social media en op de website, achter elk paaseitje staat een karakter. De bedoeling is dat je op de website op het gevonden paaseitje klikt, dan wordt je doorverwezen naar een aparte pagina waar een karakter staat. (Tip: schrijf de gevonden karakters op! Dan is het makkelijker om de code te vormen). 

Je moet de 21 karakters allemaal verzamelen om een code te vormen. Als je de code hebt gekraakt dan kan je deze code verzilveren in onze webshop voor een leuke prijs! De code kan je hier verzilveren. Vervolgens voer je deze eenmalige code in als kortingscode tijdens het bestellen en dan kan je je prijs claimen! Veel plezier en ook veel succes toegewenst.

Hier alvast het eerste eitje, succes met zoeken!