fbpx

Maatregelen

Waar moeten we rekening mee houden op de #DYTG2021!

Yeahh! de #DYTG2021 gaat door! Wij kijken ernaar uit om je op veilige afstand te ontmoeten! Gezien jouw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit zijn hebben wij uitgebreide maatregelen getroffen om jouw bezoek aan onze bijeenkomsten aangenaam en verantwoord te laten verlopen zonder dat jij hoeft in te leveren op jouw beleving.

Maatregelen op het evenement

De afgelopen periode hebben wij met veel aandacht en zorg onze locatie voorbereid op dit moment. Wij hebben uitgebreide maatregelen getroffen om de #DYTG2021 volledig in te richten op de nieuwe situatie en zijn verheugd om 17 juli een tof evenement neer te zetten! De maatregelen die wij hebben getroffen om jouw bezoek aangenaam, veilig en verantwoord te laten verlopen:

(HIER DE MAATREGELEN NEERZETTEN)

RIVM Richtlijnen

RIVM richtlijnen worden strikt nageleefd door alle aanwezigen: organisers, exposanten, gasten en medewerkers. Zowel voorafgaand als tijdens het bezoek of aanwezigheid wordt iedereen nadrukkelijk opgeroepen zich aan de volgende richtlijnen te houden:

  1. Schud geen handen
  2. Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  3. Was regelmatig je handen, langer dan 20/25 seconden met water en zeep
  4. Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
  5. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.

De DYTG roept voorafgaande aan de bijeenkomsten actief op om bij gezondheidsklachten niet te komen en behouden zich het recht voor om personen toegang tot de locatie te weigeren bij twijfel over de gezondheidstoestand. Volgens de huidige richtlijnen geldt:

  1. Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
  2. Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis en dat is ook van toepassing op je huisgenoten.

Houd onze website, social media kanalen en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste updates rondom onze bijeenkomsten en evenementen.