fbpx

#DYTG2020 UPDATE IVM CORONA

De #DYTG2020, het grootste online-video evenement van Nederland zal niet plaatsvinden op 11 juli 2020 zoals we gehoopt hadden.

Vandaag heeft het ministerie besloten dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet plaats mogen vinden. Dit is geen grote verrassing, maar wel ontzettend jammer.

We staan volledig achter deze maatregelen en begrijpen natuurlijk waarom deze nodig zijn. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, influencers, medewerkers, crew, vrijwilligers en partners is altijd onze eerste prioriteit. Ondanks dat dit het goede besluit is, zijn we er kapot van dat het evenement niet plaats kan vinden. Daarom ook onze excuses aan iedereen die er net zo naar uit keek als wij dat deden. Maar er zijn op dit moment belangrijkere dingen in het leven.

Had jij al een ticket voor de #DYTG2020 gehaald? Geen zorgen! Je ticket blijft natuurlijk geldig voor de eerstvolgende editie van de DYTG hiervoor hoef je niks te doen! We zijn op dit moment met alle betrokken partijen druk bezig een nieuwe datum voor de komende DYTG te prikken. Houd onze social media en website (dytg.nl) goed in de gaten voor meer nieuws hierover.

Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan krijg je je geld terug. Meer informatie hierover volgt zodra de nieuwe datum bekend is.

Wat we al wel weten is dat deze nieuwe DYTG, door de 1,5m meter maatschappij, er heel anders uit zal zien dan eerdere edities. We zijn hier al druk mee bezig maar hebben ook jullie hulp nodig! Denk met ons mee hoe dit eruit moet zien. Stuur je ideeën, hoe we deze DYTG veilig kunnen opzetten, naar anderhalvemeter@dytg.nl. Tussen de beste ideeën verloten we 20 tickets voor de volgende DYTG!

Voor nu: #blijfthuis, was regelmatig je handen, houd afstand, zorg voor elkaar en volg de instructies van de overheid en het RIVM. Als we dat allemaal doen kunnen we tegen die tijd een veilige #DYTG hebben.

Wij blijven positief en beginnen alvast met het maken van plannen voor een nieuwe DYTG en hopen je dan ook op de nieuwe DYTG weer te mogen ontvangen.

Heb je nog vragen? Neem dan nu contact op met info@dytg.nl voor meer informatie.

Alvast bedankt voor al jullie begrip en support.
Wees voorzichtig, blijf veilig!

Team DYTG