fbpx

#DYTG2021 verplaatst naar 23 juli 2022

Wij hebben als organisatie besloten om de #DYTG2021 te verplaatsen naar 23 juli 2022 (en te hernoemen naar #DYTG2022).

Ondanks dat we een 1,5 meter evenement mogen houden vinden we dit om de volgende redenen niet verstandig:

  1. We voelen ons er nog niet comfortabel bij om duizenden jongeren bij elkaar te brengen in deze tijd. Zeker omdat onze doelgroep de laatste is om gevaccineerd te worden.
  2. Daarbij de kosten van een 1,5 meter editie zoveel hoger dat we niet de kwaliteit kunnen garanderen waar we voor staan.
  3. We willen onze creators, crew & bezoekers niet onnodig in gevaar brengen tijdens deze laatste fase van de pandemie.

We balen hier natuurlijk heel erg van maar weten ook dat dit het beste besluit is.

We gaan zo snel mogelijk de beschikbaarheid van onze headliners en creators checken. Zodra we weten of iemand er volgend jaar bij zal zijn zullen we hen bekend maken via social media en plaatsen op de website.

Had jij al een ticket voor de #DYTG2021/2020? Geen zorgen! Je ticket blijft natuurlijk geldig voor de #DYTG2022, hiervoor hoef je niks te doen! Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan kan je je geld terug vragen via dit formulier tot 15 augustus 2021 (verlengt tot 22 aug 23:59). De ticket kosten worden tussen begin en eind september 2021 teruggeboekt.

DYTG Online
Naast de #DYTG2022 zijn we bezig met de DYTG Online,  zo kunnen we ons doel, iedereen met een passie voor online video bij elkaar brengen, toch volbrengen. Kijk voor meer informatie over de DYTG Online, onze discord server, livestreams, spotify lijst en meer op http://www.dytg.nl/online/

Wij blijven positief en beginnen alvast met het maken van plannen voor een nieuwe DYTG en hopen je dan ook op de #DYTG2022 weer te mogen ontvangen.

Heb je nog vragen? Neem dan nu contact op met [email protected] voor meer informatie.
Alvast bedankt voor al jullie begrip en support.
Wees voorzichtig, blijf veilig!

Team DYTG

FAQ

We vinden het op dit moment niet verstandig om een evenement te houden en verplaatsen daarom de #DYTG2021 naar volgend jaar.

Ja, je ticket van de #DYTG2021 blijven geldig voor #2022.

Je kan je ticket aan iemand anders geven of het geld terug vragen via dit formulier. Dit kan tot 15 augustus 2021 (verlengt tot 22 aug 23:59).

Je kan alleen de gehele bestelling terug vragen, niet een gedeelte.

Ja, deze blijven geldig voor het nieuwe evenement. Je kan hier geen geld voor terug krijgen.

Dat moet je checken met de partij waar je die bij hebt geboekt.