fbpx

Contact

Wij bijten niet (hard)!

Pers

Voor persvragen, interviewverzoeken of overige media-gerelateerde zaken. Neem nu contact op.

Algemeen

Check eerst de F.A.Q. hieronder! Staat daar toch niet je vraag tussen? Stuur ons dan een mailtje.

Sales

Interesse in een exposantenplek, samenwerking of andere sales gerelateerde vragen?

Creator

Check of jij in aanmerking komt om als creator naar de DYTG te komen.

Crew

Meld je aan als crewlid en help ons om van de #DYTG2021 een succes te maken.

Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij de DYTG aan het juiste adres!

Huistijl & logo

Omdat we soms nog wel eens oude logos zien in filmpjes.

Tickets gekocht voor 17-7-2022 en kan u niet naar de #DYTG2022 komen? Vraag dan uw geld terug met het volgende formulier: https://forms.gle/oUXz3VhLDB7qzfdPA

IVM Drukte voor het evenement kunnen we nieuwe aanvragen pas weer oppakken & verwerken vanaf september 2022. We adviseren u het ticket te verkopen via ticketswap of als cadeau weg te geven indien u er eerder vanaf wil. Onze excuses voor dit ongemak.

FAQ

Een super awesome vet cool gaaf event!! Klik hier voor meer informatie!

We zijn druk bezig om de creators te benaderen! Wil jij weten wie er aanwezig zullen zijn? Neem dan hier even een kijkje voor de huidige  line-up van het podium en de meet & greets.

De vroegboek tickets kosten €22,50, deze is al van start. Na 10-06-2022 wordt de ticketprijs verhoogd naar €25,-.

voor de DYTG is er geen minimum leeftijd. We raden wel om onder de 18 een begeleider mee te nemen.

Tickets zijn beschikbaar op onze ticketpagina.

Dat is een ticket voor snelle beslissers! Let op, deze zijn maar tijdelijk te koop!

Als ouder/begeleider dient u ook in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs/ticket voor de #DYTG2022 als u het evenementterrein wil betreden.

Op het evenemententerrein bevindt zich een parent lounge waar u onder het genot van een kopje koffie kan rusten.

Het is voor bezoekers wel mogelijk het terrein te verlaten en opnieuw binnen te komen met het toegangsbandje. Op deze manier kunnen uw kinderen naar u toe komen buiten het evenemententerrein en weer naar binnen indien u geen ticket wil halen.

We raden bezoekers onder de 18 wel aan om een begeleider mee te nemen.

Zoals in ons annuleringsbeleid vermeld staat zijn tickets voor de #DYTG2022 niet te annuleren nadat deze besteld zijn. Tijdens het bestelproces gaat u akkoord met de volgende voorwaarde: “Door het plaatsen van een order ga ik akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid van Universe. Deze aankoop kan niet worden gerestitueerd. Er wordt op geen enkel moment restitutie aangeboden voor dit evenement. (behalve wanneer je hiertoe wettelijk gezien gerechtigd bent).

Dit is ook terug te vinden op: https://www.dytg.nl/contact/

De wet kopen op afstand geldt niet voor evenement tickets (vrijetijdsbesteding). Mocht u hier meer vragen over hebben dan verwijzen we u graag naar deze pagina van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/kopen-op-afstand-wat-is-belangrijk-om-te-weten

En voor meer informatie kan u altijd terecht op de site van ConsuWijzer:

https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/bedenktijd-bij-online-aankopen

Wat we wel kunnen aanbieden is om de tickets op naam van iemand anders zetten, zodat u hier iemand anders blij mee kan maken.

Hiervoor hebben we de volgende informatie nodig van jou:

  • Geboortedatum (maand/dag/jaar)
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Email

Hiervoor hebben we de volgende informatie nodig van de nieuwe bezoeker: 

  • Geboorte datum (maand/dag/jaar)
  • Wil de nieuwe bezoeker de nieuwsbrief ontvangen?
  • Wil de nieuwe bezoeker de meet & greets bijwonen en hier mails over ontvangen?
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Email

Wij weten het ook niet. Eelco is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een tijdmachine. Hopelijk gaat het dan sneller!

Je kunt het beste even kijken op de creator voorwaarden pagina.

Wij adviseren om de tickets uit te printen, dit omdat wij niet 100% kunnen garanderen dat de tickets op de telefoon gescand kunnen worden. Het is echter niet verplicht.

De crew aanmeldingen zijn geopend! Je kan je aanmelden via www.dytg.nl/crew

 

Als crewlid kies je zelf hoeveel je mee wil helpen. Buiten de tijden dat je aan het werk bent mag je natuurlijk gewoon YouTubers ontmoeten! Zorg wel dat je dan je crew shirt uit hebt om verwarring te voorkomen.

 

Aanmelden voor de crew kan tot 11-06-2022. Je hebt nog even de tijd dus!

Niet echt. Misschien. Dat is geheim.

bij controle blijkt dat de bestelling is mislukt en opnieuw gedaan dient te worden.

Indien de bestelling is mislukt wordt de betaling na 5-10 werkdagen teruggeboekt via universe.

Naast een aantal praktische redenen is een van de redenen dat we hebben besloten de DYTG dit jaar maar 1 dag te houden is zodat je niemand hoeft te missen dit jaar. Niet alle creators komen namelijk 2 dagen.

Het kan soms zijn dat de tickets in de spamfilter blijven hangen. Mocht dat niet het geval zijn dan kan u de tickets ook terug vinden in uw Universe account op https://www.universe.com/

 

Indien de bestelling is mislukt wordt de betaling na 5-10 werkdagen teruggeboekt via universe/stripe.

Bij zowel de besloten als de open meet & greets zal de bezoeker in de rij moeten staan om de youtuber te ontmoeten. Helaas kunnen we hier niks aan veranderen en hiervoor geen uitzonderingen maken.

Wel zijn onze meet & greets zo ingericht om de wachttijd zo kort mogelijk te houden (maximaal een uur).

Indien nodig kan u contact opnemen met de meet & greet manager om te kijken of er ter plekke iets te regelen is.

Nee, een meet & greet kan je kosteloos reserveren. Het enige wat je nodig hebt is een geldig ticket voor de #DYTG2021.

Een maand voor het evenement maken we bekend welke meet & greets er zijn, hiervoor kan iedereen die op dat moment een ticket heeft zich inschrijven.

 

LET OP! We kunnen niet garanderen dat ze hun favoriete helden ontmoeten, de DYTG is een community event en een toegangsticket geeft alleen toegang tot het evenement, maar geen garantie op een meet & greet.

De DYTG is rolstoelvriendelijk maar helaas kunnen we niet op alle plekken hier rekening mee houden.

 

De meet & greets zijn ingericht om rolstoelvriendelijk te zijn, maar afhankelijk van de drukte en veiligheid kan de meet & greet manager besluiten een andere aanpak te hanteren. Hiervoor raad ik u aan een van de crewleden aan te spreken tijdens het evenement.

Vanaf feb 2022 gaan we de creators uitnodigen voor de #DYTG2022. Zodra de eerste groep bekend is zullen we deze op de website zetten en daarna aanvullen met iedereen die zich later aanmeldt.

 

Mocht je nu al willen weten of je favoriete creator erbij is? Stuur hem/haar dan een bericht via social media met de vraag of ze komen!

Wij adviseren om de tickets uit te printen, dit omdat wij niet 100% kunnen garanderen dat de tickets op de telefoon gescand kunnen worden. Het is echter niet verplicht.

Vroeger stond DYTG voor Dutch YouTube Gathering en YouTube is nog steeds een groot platform. Maar de DYTG is er voor iedereen die van online video houdt. Of je het nu kijkt op YouTube, Instagram, Twitch of tegenwoordig TikTok. IPV platformen uit te sluiten vinden we juist dat het niet uit moet maken op welk platform je content maakt & kijkt. Iedereen verdient een kans om zijn of haar online video held(in) veilig te kunnen zien.

Stel je vragen gerust via TwitterFacebook, Instagram of stuur een mailtje naar [email protected]. Er zitten een aantal crewleden 24/7 op de stranden van Ibiza  om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

De DYTG is uitgegroeid van een meet-up in een park in Utrecht, tot een volwaardig evenement. Eelco Kingma is de oprichter en hoofdorganisator van de DYTG.

Nadat hij in 2010 VidCon tegenkwam, ging hij op zoek naar een dergelijk event in Nederland/Europa, maar kon niks vinden. Daarom besloot hij zelf maar wat op te richten en zo was de DYTG geboren.

Ja, je mag je eigen eten/drinken meenemen maar je kunt ook allerlei lekkernijen en drinken halen op #DYTG zelf!

Je kunt parkeren bij de Brabanthallen zelf. Met het OV moet je reizen naar station ‘s Hertogenbosch  en vanaf daar is het nog ongeveer 1,8km lopen (20 minuten)

10:00 - 18:00

Ja! Er is een garderobe aanwezig, dit is wel geheel op eigen risico.

Een vroegboekticket is goedkoper dan een normaal ticket, dus als je op tijd bent dan heb je een goedkoper ticket.

Vanaf 16 jaar kan je zonder ouders/begeleiders naar #DYTG. Onder de 16 mag je zelfstandig met goedkeuring van je ouders.

DYTG is geen crèche om je kinderen te dumpen.

Ja, maar hier geldt ook OP = OP. Dus we raden je aan om je tickets van te voren te kopen zodat je niet voor onverwachte situaties komt te staan. De tickets dien je ook net zoals gewoonlijk online te kopen.

Ja! Op de locatie zelf is er wifi beschikbaar, deze is door het grote gebruik vaak wel langzaam.We proberen om de 2 of 3 weken de creators up te daten op de site (?) zodra ze zich aangemeld hebben.

Je kan ze niet opgeven, maar wij kunnen ze wel uitnodigen! Laat hier weten wie je graag terug zou willen zien en maak direct kans op 2 kaartjes voor #DYTG2022

Gemiddeld 1 uur tot 1 dag, op gekke drukke momenten tot 5 werkdagen.

Neem dan contact op met [email protected]Dit zal enkele weken voor het evenement bekend worden gemaaktHulphonden zijn (mits duidelijk) toegestaan op locatie.Ja hoor, zolang er geen verboden voorwerpen in zitten dan mag dat.

Ja! Je krijgt een toegangsbandje

Jazeker, er wordt geen alcohol geschonken en beveiliging is aanwezig. De beveiliging let constant op het publiek zodat er niks gevaarlijks kan gebeuren.

Let op, u bent wel altijd eindverantwoordelijke voor de veiligheid van uw kind, zorg dat u geen kinderen alleen laat gaan die niet alleen kunnen gaan.

Nee, het bezit en gebruiken van alcohol is verboden

Evenement locatie

Diezekade 2
5222 AK
‘s-Hertogenbosch
Nederland