fbpx

Contact

Wij bijten niet (hard)!

Pers

Voor persvragen, interviewverzoeken of overige media-gerelateerde zaken. Neem nu contact op.

Algemeen

Check eerst de F.A.Q. hieronder! Staat daar toch niet je vraag tussen? Stuur ons dan een mailtje.

Sales

Interesse in een exposantenplek, samenwerking of andere sales gerelateerde vragen?

Creator

Check of jij in aanmerking komt om als creator naar de DYTG te komen.

Crew

Meld je aan als crewlid en help ons om van de #DYTG2021 een succes te maken.

Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij de DYTG aan het juiste adres!

Downloads

Omdat we soms nog wel eens oude logos zien in filmpjes.

FAQ

Een super awesome vet cool gaaf event!! Klik hier voor meer informatie!

We zijn druk bezig om de creators te benaderen! Wil jij weten wie er al aanwezig zijn neem dan hier even een kijkje voor de huidige  line-up van het podium en de meet & greets.

Iedereen is welkom… … De DYTG is voor veel mensen ook de plek om internetvrienden voor het eerst te ontmoeten! Op de DYTG hebben we veel beveiliging en crew. Als je hulp nodig hebt kun je altijd iemand van het team ‘aan z’n shirt trekken’ en dan helpen ze je met plezier met je vraag of probleem’ Ben je jonger dan 12 jaar? Dan raden we wel aan om een ouder of verzorger mee te nemen.

Tickets zijn beschikbaar op onze ticketpagina.

Dat is een ticket voor snelle beslissers! Let op, deze zijn maar tijdelijk te koop!

Iedereen die toegang wil tot het evenement heeft een geldig ticket nodig. Ook je ouders hebben dus een ticket nodig. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Door het plaatsen van een order gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid van Universe. Deze aankoop kan niet worden gerestitueerd. Er wordt op geen enkel moment restitutie aangeboden voor dit evenement. (behalve wanneer je hiertoe wettelijk gezien gerechtigd bent).

Wij weten het ook niet. Eelco is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een tijdmachine. Hopelijk gaat het dan sneller!

Je kunt het beste even kijken op de creator voorwaarden pagina.

Yes! Aanmelden kan via de crew pagina.

Niet echt. Misschien. Dat is geheim.

Bij controle blijkt dat de bestelling is mislukt en opnieuw gedaan dient te worden.

Indien de bestelling is mislukt wordt de betaling na 5-10 werkdagen teruggeboekt via universe.

Het kan soms zijn dat de tickets in de spamfilter blijven hangen. Mocht dat niet het geval zijn dan kan je de tickets ook terug vinden in je Universe account op https://www.universe.com/

Indien de bestelling is mislukt wordt de betaling na 5-10 werkdagen teruggeboekt via universe.

Bij zowel de besloten als de open meet & greets zal de bezoeker in de rij moeten staan om de youtuber te ontmoeten. Helaas kunnen we hier niks aan veranderen en hier geen uitzonderingen voor maken.

 

Wel zijn onze meet & greets zo ingericht om de wachttijd zo kort mogelijk te houden (maximaal een uur).

 

Indien nodig kan je contact opnemen met de meet & greet manager om te kijken of er ter plekke iets te regelen is.

Nee, een meet & greet kan je kosteloos reserveren. Het enige wat je nodig hebt is een geldig ticket voor de #DYTG2021.

De komende maanden worden er meer meet & greets bekend gemaakt, houd onze pagina https://www.dytg.nl/meet-greets/ dus goed in de gaten!

 

LET OP: We kunnen niet garanderen dat iedereen hun favoriete helden ontmoeten, de DYTG is een community event en een toegangsticket geeft alleen toegang tot het evenement, maar geen garantie op een meet & greet.

De DYTG is rolstoelvriendelijk, maar helaas kunnen we hier niet op alle plekken rekening mee houden.

 

De meet & greets zijn ingericht om rolstoelvriendelijk te zijn, maar afhankelijk van de drukte en veiligheid kan de meet & greet manager besluiten een andere aanpak te hanteren. Hiervoor raad ik u aan een van de crewleden aan te spreken tijdens het evenement.

We zijn al druk bezig met creators uit te nodigen voor de #DYTG2021, we houden iedereen op de hoogte via social media en de website www.dytg.nl

Mocht je nu al willen weten of je favoriete creator erbij is? Stuur hem/haar dan een bericht via social media met de vraag of ze komen!

Wij adviseren om de tickets uit te printen, dit omdat wij niet 100% kunnen garanderen dat de tickets op de telefoon gescand kunnen worden. Het is echter niet verplicht.

Stel je vragen gerust via TwitterFacebook, Instagram of stuur een mailtje naar Info@DYTG.nl. Er zitten een aantal crewleden 24/7 op de stranden van Ibiza  om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Evenement locatie

Diezekade 2
5222 AK
‘s-Hertogenbosch
Nederland