fbpx

Contact

Wij bijten niet (hard)!

Pers

Voor persvragen, interviewverzoeken of overige media-gerelateerde zaken. Neem nu contact op.

Algemeen

Check eerst de F.A.Q. hieronder! Staat daar toch niet je vraag tussen? Stuur ons dan een mailtje.

Sales

Interesse in een exposantenplek, samenwerking of andere sales gerelateerde vragen?

Creator

Check of jij in aanmerking komt om als creator naar de DYTG te komen.

Crew

Meld je aan als crewlid en help ons om van de #DYTG2021 een succes te maken.

Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij de DYTG aan het juiste adres!

Downloads

Omdat we soms nog wel eens oude logos zien in filmpjes.

FAQ

Een super awesome vet cool gaaf event!! Klik hier voor meer informatie!

We zijn druk bezig om de creators te benaderen! Wil jij weten wie er al aanwezig zijn neem dan hier even een kijkje voor de huidige  line-up van het podium en de meet & greets.

Iedereen is welkom… … De DYTG is voor veel mensen ook de plek om internetvrienden voor het eerst te ontmoeten! Op de DYTG hebben we veel beveiliging en crew. Als je hulp nodig hebt kun je altijd iemand van het team ‘aan z’n shirt trekken’ en dan helpen ze je met plezier met je vraag of probleem’ Ben je jonger dan 12 jaar? Dan raden we wel aan om een ouder of verzorger mee te nemen.

Tickets zijn beschikbaar op onze ticketpagina.

Dat is een ticket voor snelle beslissers! Let op, deze zijn maar tijdelijk te koop!

Iedereen die toegang wil tot het evenement heeft een geldig ticket nodig. Ook je ouders hebben dus een ticket nodig. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Door het plaatsen van een order gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid van Universe. Deze aankoop kan niet worden gerestitueerd. Er wordt op geen enkel moment restitutie aangeboden voor dit evenement. (behalve wanneer je hiertoe wettelijk gezien gerechtigd bent).

Wij weten het ook niet. Eelco is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een tijdmachine. Hopelijk gaat het dan sneller!

Je kunt het beste even kijken op de creator voorwaarden pagina.

Yes! Aanmelden kan via de crew pagina.

Niet echt. Misschien. Dat is geheim.

Bij controle blijkt dat de bestelling is mislukt en opnieuw gedaan dient te worden.

Indien de bestelling is mislukt wordt de betaling na 5-10 werkdagen teruggeboekt via universe.

Het kan soms zijn dat de tickets in de spamfilter blijven hangen. Mocht dat niet het geval zijn dan kan je de tickets ook terug vinden in je Universe account op https://www.universe.com/

Indien de bestelling is mislukt wordt de betaling na 5-10 werkdagen teruggeboekt via universe.

Bij zowel de besloten als de open meet & greets zal de bezoeker in de rij moeten staan om de youtuber te ontmoeten. Helaas kunnen we hier niks aan veranderen en hier geen uitzonderingen voor maken.

 

Wel zijn onze meet & greets zo ingericht om de wachttijd zo kort mogelijk te houden (maximaal een uur).

 

Indien nodig kan je contact opnemen met de meet & greet manager om te kijken of er ter plekke iets te regelen is.

Nee, een meet & greet kan je kosteloos reserveren. Het enige wat je nodig hebt is een geldig ticket voor de #DYTG2021.

De komende maanden worden er meer meet & greets bekend gemaakt, houd onze pagina http://35.199.153.130/meet-greets/ dus goed in de gaten!

 

LET OP: We kunnen niet garanderen dat iedereen hun favoriete helden ontmoeten, de DYTG is een community event en een toegangsticket geeft alleen toegang tot het evenement, maar geen garantie op een meet & greet.

De DYTG is rolstoelvriendelijk, maar helaas kunnen we hier niet op alle plekken rekening mee houden.

 

De meet & greets zijn ingericht om rolstoelvriendelijk te zijn, maar afhankelijk van de drukte en veiligheid kan de meet & greet manager besluiten een andere aanpak te hanteren. Hiervoor raad ik u aan een van de crewleden aan te spreken tijdens het evenement.

We zijn al druk bezig met creators uit te nodigen voor de #DYTG2021, we houden iedereen op de hoogte via social media en de website www.dytg.nl

Mocht je nu al willen weten of je favoriete creator erbij is? Stuur hem/haar dan een bericht via social media met de vraag of ze komen!

Wij adviseren om de tickets uit te printen, dit omdat wij niet 100% kunnen garanderen dat de tickets op de telefoon gescand kunnen worden. Het is echter niet verplicht.

Vroeger stond DYTG voor Dutch YouTube Gathering en YouTube is nog steeds een groot platform. Maar de DYTG is er voor iedereen die van online video houdt. Of je het nu kijkt op YouTube, Instagram, Twitch of tegenwoordig TikTok. IPV platformen uit te sluiten vinden we juist dat het niet uit moet maken op welk platform je content maakt & kijkt. Iedereen verdient een kans om zijn of haar online video held(in) veilig te kunnen zien.

Stel je vragen gerust via TwitterFacebook, Instagram of stuur een mailtje naar [email protected]. Er zitten een aantal crewleden 24/7 op de stranden van Ibiza  om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

EXTRA FAQ

De DYTG is uitgegroeid van een meet-up in een park in Utrecht, tot een volwaardig evenement. Eelco Kingma is de oprichter en hoofdorganisator van de DYTG.

Nadat hij in 2010 VidCon tegenkwam, ging hij op zoek naar een dergelijk event in Nederland/Europa, maar kon niks vinden. Daarom besloot hij zelf maar wat op te richten en zo was de DYTG geboren.

Ja, je mag je eigen eten/drinken meenemen maar je kunt ook allerlei lekkernijen en drinken halen op #DYTG zelf!

Je kan parkeren bij de Brabanthallen zelf. Met het OV moet je reizen naar ‘s Hertogenbosch station en vanaf daar is het nog ongeveer 1,8km lopen (20 minuten)

10:00 - 18:00

Ja! Er is een garderobe aanwezig, dit is wel geheel op eigen risico.

Een vroegboekticket is goedkoper dan een normaal ticket, dus als je op tijd bent dan heb je een goedkoper ticket.

Vanaf 16 jaar kan je zonder ouders/begeleiders naar #DYTG. Onder de 16 mag je zelfstandig met goedkeuring van je ouders.

DYTG is geen crèche om je kinderen te dumpen.

Ja, maar hier geldt ook OP = OP. Dus we raden je aan om je tickets van te voren te kopen zodat je niet voor onverwachte situaties komt te staan. De tickets dien je ook net zoals gewoonlijk online te kopen.

Ja! Op de locatie zelf is er wifi beschikbaar, deze is door het grote gebruik vaak wel langzaam.We proberen om de 2 of 3 weken de creators up te daten op de site (?) zodra ze zich aangemeld hebben.

Je kan ze niet opgeven, maar wij kunnen ze wel uitnodigen! Laat hier weten wie je graag terug zou willen zien en maak direct kans op 2 kaartjes voor #DYTG2021

Gemiddeld 1 uur tot 1 dag, op gekke drukke momenten tot 5 werkdagen.

Neem dan contact op met [email protected]Dit zal enkele weken voor het evenement bekend worden gemaaktHulphonden zijn (mits duidelijk) toegestaan op locatie.Ja hoor, zolang er geen verboden voorwerpen in zitten dan mag dat.

Ja! Je krijgt een toegangsbandje

Jazeker, er wordt geen alcohol geschonken en beveiliging is aanwezig. De beveiliging let constant op het publiek zodat er niks gevaarlijks kan gebeuren.

Let op, u bent wel altijd eindverantwoordelijke voor de veiligheid van uw kind, zorg dat u geen kinderen alleen laat gaan die niet alleen kunnen gaan.

Nee, het bezit en gebruiken van alcohol is verboden

Evenement locatie

Diezekade 2
5222 AK
‘s-Hertogenbosch
Nederland