fbpx

Exposanten

Deze standhouders zijn aanwezig op de beursvloer.

De BELLiNGA's

De BELLiNGA’s zijn dit jaar niet alleen aanwezig als creator maar hebben ook een eigen stand!

Ze zullen graag fans meeten en greeten in de Bellinga woonkamer stand op zondag van 10:30 tm 12:00 en 13:30 tm 15:00.

YULU

Are you ready to POP? Bezoek de Pop Pops stand (Nr. 28) voor de ultieme slijm sensatie en pop mee met influencer Denise Anna!

Pop Pops combineert het beste van beide werelden, stretchy slijm en de allerleukste verzamelfiguurtjes. Pop de roze Pets en groene Snotz bubbels voor een te gekke slijm surprise en verzamel alle figuren! Maar wees gewaarschuwd: Once you POP you can’t stop!

DENISE ANNA, bekend van de super slijm tutorials, zal Meet & Greets en Pop Pops SLIJM CHALLENGES doen waarbij je een waanzinnige POP POPS BOX kunt winnen!

TIJD

ACTIVITEIT

11:30 – 13:00

SLIJM CHALLENGE: HAMMER TIME
Neem het op tegen Denise Anna en pop zoveel mogelijk bubbels in 20 seconden met de slammer hammer!
GIVEAWAY: UNIEKE POP POPS BOX
MEET & GREET MET DENISE ANNA

14:30 – 16:00

SLIJM CHALLENGE: CRAZY POPPIN’
Probeer 3 bubbels te poppen op 3 verschillende manieren zonder je handen te gebruiken!
GIVEAWAY: UNIEKE POP POPS BOX
MEET & GREET MET DENISE ANNA 

16:30 – 17:00

SLIJM CHALLENGE: STRETCHY SLIME
Pets VS Snotz: Wie maakt de langste slijm sliert?
GIVEAWAY: UNIEKE POP POPS BOX

Kindertelefoon

Je kunt bij ons een vlogcamera winnen, door zelf een filmpje op te nemen bij onze stand.

Als je op onze website kijkt, zie je op de homepage het rad van emoties. Die is live nagemaakt! Daar draai je eerst aan, voor inspiratie voor je boodschap.

Dan neem je ‘m op (moeten ze zelf doen met hun telefoon, i.v.m. de AVG helaas) – op de bank, of bij het hologram. Dit filmpje moeten ze vervolgens posten op Insta met #overallespraten. De leukste/grappigste/meest originele inzending wint een vlogcamera. Om dit wereldkundig te maken, loopt mijn crew (in etappes) rond om bezoekers te benaderen.

Kinepolis

Treed binnen in de caravan en waan je in een gezellig bruin café waar je kennis over films op de proef wordt gesteld. Sla als eerste op de knop, zing luidkeels mee met bekende en minder bekende filmmuziek, en raad de filmtitels uit de trailers.

Pioneer DJ

Pioneer DJ heeft op de DYTG een leuk interactief programma. Wij zijn aanwezig met onze laatste snufjes op het gebied van DJ Gear.

Kom zelf langs op de stand en ervaar onder andere de nieuwe DDJ-200. Gedurende de dag willen we jullie laten kennis maken top DJ Chris Deluxe die jullie zal vermaken met korte showcases. Er zullen product specialisten aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden over onze apperatuur, tot ziens op onze stand.