fbpx

Meeting points

Jou eigen (fan) meeting op de #DYTG2022

Dit jaar kan je als fan of creator een eigen meeting, meetup of meet & greet houden op de #DYTG2022!

Om deze meetings in goede banen te leiden hebben we 6 plekken op de beursvloer gekozen. Deze kan je vinden op de plattegrond en herkennen aan de speciale vlaggen.

Alle aangemelde meetings zullen asap op de programmapagina van de website komen te staan. Zo kan jouw meeting zomaar aangekondigd staan op www.dytg.nl!

Wat moet je invullen?

Meld je meeting aan door het onderstaande formulier in te vullen met de volgende informatie.

Naam van de meeting.

Wie houdt de meeting: Wie is de persoon of de groep die de meeting houdt? Hierbij kan je denken aan een creator die een meeting houdt of een meet & greet of een fan meeting van bijvoorbeeld DDG fans!

Voor wie is de meeting: Voor wie is deze meeting? Wie hoop je dat er naar toe komen? Voorbeeld: Fans van een kanaal, kleine creators onder de 10.000 subscribers, tiktokkers, of fans van ronald of paarden liefhebbers.

Starttijd: Hoe laat beginnen jullie?

Eindtijd: Hoe laat ben je klaar?

Waar houd je de meeting: Bij welke meeting point zal de meeting worden gehouden? Binnen? Buiten?

Wat ga je doen tijdens de meeting: Probeer zo goed mogelijk te omschrijven wat je tijdens de meeting gaat doen. 

Hierbij een aantal voorbeelden:
– Creator meet & greet: ontmoet je favoriete creator (welke geen open of besloten meet & greet heeft) zonder dat het is alsof je zoekt naar een speld in een hooiberg!
– Fan meeting: wil jij andere fans van jouw favoriete creator leren kennen en samen jullie passie voor zijn/haar video’s delen? Plan hier nu een moment voor in!
– Verstoppertje spelen?