fbpx

Programma

Dit is er allemaal te doen op de #DYTG2020

WE ZIJN AL DRUK BEZIG MET HET #DYTG2022 PROGRAMMA! NOG NIET ALLES IS HONDERD PROCENT ZEKER, MAAR WAT WE HIERONDER HEBBEN STAAN KUNNEN WE JE AL WEL VERTELLEN.

Het grootste Nederlandse online video evenement vind dit jaar plaats in de Brabanthallen in Den Bosch! Van 10 tot 6 zullen YouTubers, TikTokkers, Twitch streamers en andere influencers (door ons creators genoemd) het beste van zichzelf geven tijdens meet & greets en op de Mainstage. 

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer verschillende stands met merch, goodies en zoveel meer.

MAINSTAGE

Onze shows op de mainstage geven creators van groot en klein de kans om hun talenten te laten zien door middel van live muziek, comedy, panels, Q&A's en nog veel meer!

MEET & GREETS

De DYTG geeft je genoeg mogelijkheden om dicht bij je favoriete creators te komen, of het nou bij één van de Meet & Greets, op hun eigen stand of bij het podium is!
Ook zijn er mogelijkheden om (oude) vrienden te ontmoeten en nieuwe te maken! De DYTG is dus dé plek waar online en offline samenkomt!

DYTG AWARDS

Wil jij als creator of fan kans maken op de prijs voor "beste kapsel" of "meest onregelmatig uploadschema"? Dat kan deze DYTG! We sluiten deze DYTG af met de grootste onzin prijzen die je kan verzinnen!

EXPOHAL

In het hart van ons evenement vindt je de expo hal. De expo hal is gevuld met exposanten stands, activiteiten, merchandise en een chill zone om even op te laden tussen al die activiteiten en het plezier door!

MEETING POINTS

Zelf een fan meetup organiseren of bijwonen? Het kan bij onze meetings points!

Om deze meetups in goede banen te leiden hebben we 5 plekken op de beursvloer gekozen. Deze kan je vinden op de plattegrond en herkennen aan de speciale vlaggen.

PARENT LOUNGE

Hier kun je je ouders parkeren! Deze plek biedt je ouders/verzorgers de mogelijkheid om te genieten van het event op een manier die beter bij ze past: met een kop koffie en een krant.

STANDS

Het kanaal van je favoriete creator offline, dat is de creatorsstand! Een uniek kijkje in de keuken van jouw favoriete creator(s). Hier vieren jullie samen je passie voor online!

ACTIVITEITEN

De DYTG zit vol met te gekke activiteiten! Van Meet & Greets tot shows tot stormbanen en kermis attracties! Je weet zeker dat je een dag hebt vol met plezier!

Meehelpen als crew?

Lijkt het je leuk om mee te helpen? Meld je nu aan als crewlid voor opbouw, afbouw of (4 uur) tijdens het evenement en bezoek de DYTG2022 gratis. Plus je krijgt een limited edition #DYTG2022 Crew shirt wat je mag houden na afloop!

Kijk voor alle voordelen en meer informatie hier!