fbpx

Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij de DYTG aan het juiste adres! Studeer jij Marketing, Communicatie, Evenementen of een gerelateerde opleiding dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn hele jaar opzoek naar nieuwe stagiaires

Vind jij het leuk om in een team te komen vol creativiteit, om samen te werken aan een groot evenement en om verschillende activiteiten uit te voeren met betrekking tot de marketing van het evenement? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. Wij van de DYTG  bieden een relaxte en leerzame stageperiode aan waar veel mogelijk is. Je voert diverse werkzaamheden uit op het kantoor, maar je gaat ook mee naar meetings en evenementen waar de DYTG een stand heeft.

Je wordt tijdens je stageperiode veel betrokken en je krijgt verschillende verantwoordelijkheden. Je assisteert bij het organiseren van het evenement en voert marketing activiteiten uit die direct met het evenement te maken hebben.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken
Je denkt en schrijft als een marketeer

Vind jij het leuk om in een team te komen vol creativiteit, om samen te werken aan een groot evenement en om verschillende activiteiten uit te voeren met betrekking tot de communicatie van het evenement? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. De DYTG  organiseert het grootste online video evenement van de Benelux en heeft jaarlijks circa 6.000 bezoekers. Sinds enkele jaren is het evenement uitgegroeid tot een twee daags evenement die voorafgaand veel communicatie nodig heeft.

Tijdens je stageperiode word je betrokken bij de organisatie van het evenement en voer je activiteiten uit die direct met het evenement te maken hebben.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken
Je bent sterk op communicatief vlak
Je kan goede teksten schrijven

Vind jij het leuk om een team te komen assisteren die vol creativiteit zit? Om samen te werken aan een groot evenement en om verschillende activiteiten uit te voeren met betrekking tot de organisatie van het evenement? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. DYTG organiseert het grootste online video evenement van de Benelux en heeft jaarlijks circa 6.000 bezoekers. In de organisatie van het evenement heb jij veel te betekenen.

Je komt in een team die veel te bieden heeft met een relaxte omgeving. Tijdens je stage periode doe je veel met betrekking tot het evenement. Je zoekt verschillende dingen uit die met het evenement te maken hebben en past deze vervolgens toe.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken
Je bent organisatorisch aangelegd
Je hebt een creatieve manier van denken

Ben je ondernemend, houd je van organiseren en regelen, werk je graag samen met anderen? Dan is de DYTG een perfecte stageplaats voor jou. Jouw werk varieert van het maken van pr-materiaal tot het assisteren bij het organiseren.

DYTG organiseert het grootste online video evenement van de Benelux met jaarlijks circa 6.000 bezoekers. Tijdens jouw stageperiode voer je werkzaamheden uit op het kantoor van DYTG. Deze werkzaamheden variëren van het zoeken van creators online tot het uitzoeken van evenement gerelateerde zaken. Ook ga jij als stagiair mee naar de verschillende evenementen waar de DYTG voor is genodigd.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken
Je hebt ervaring met Adobe Photoshop
Je hebt ervaring met Adobe Premiere

Ben je ondernemend, houd je van organiseren en regelen, werk je graag samen met anderen? Dan is de DYTG een perfecte stageplaats voor jou.

DYTG organiseert het grootste online video evenement van de Benelux met jaarlijks circa 10.000 bezoekers. Tijdens jouw stageperiode voer je werkzaamheden uit op het kantoor van DYTG. Deze werkzaamheden variëren van het zoeken van creators online tot het uitzoeken van evenement gerelateerde zaken. Ook ga jij als stagiair mee naar de verschillende evenementen waar de DYTG voor is genodigd.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken