fbpx

Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij de DYTG aan het juiste adres! Studeer jij Marketing, Communicatie, Evenementen of een gerelateerde opleiding dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn hele jaar opzoek naar nieuwe stagiaires

Referenties van andere stagaires

Alessio Peluso
Stagiaire
Koen van Engelen
Stagiaire
Mijn naam is Serena, ik ben 2e jaars student en loop op dit moment stage bij de DYTG (Dutch YouTube Gathering). De DYTG is hét grootste evenement, in Nederland, voor online video influencers van YouTube, Twitch, Instagram, TikTok en meer (Sinds 2010), met afgelopen jaar meer dan 8.000 bezoekers. Het evenement waar honderden influencers en duizenden fans van online video bij elkaar komen. Met onvergetelijke optredens, interessante Q&A’s met de grootste influencers, persoonlijke meet & greets, unieke merchandise, te gekke activiteiten en een goed gevulde expo hal. Ik was een aantal jaar geleden heel veel met YouTube bezig en bezocht het evenement zelf ook. Toen ik oud genoeg was geworden besloot ik vrijwilliger te worden. Ik vond de mensen en de sfeer zo leuk op het evenement dat ik besloot bij de DYTG mijn stage te willen doen. Je krijgt hier ontzettend veel vrijheid voor je creativiteit en interesses, daardoor heb je de mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Ik kreeg op het begin van de stage een eigen mini evenement te bedenken, uit te werken en uit te voeren voor Discord en Twitch. Ik krijg daarvoor alle ruimte die ik nodig heb, daardoor kan jij jouw creativiteit helemaal laten gaan. Ik heb daar al veel van geleerd, omdat je eigenlijk alle verantwoordelijkheid krijgt. Ook ben ik veel bezig met de sociale media platformen zoals: TikTok, Instagram, Facebook en Twitter. Ik heb daarvoor eigen concepten voor mogen bedenken wat we daar allemaal op konden plaatsen en lekker actief op social media te blijven. Een aantal ideeën waren unboxing/review video’s maken, TikTok/Reels bedenken en maken op liedjes van YouTubers. Ik heb ze zelf mogen maken, waar ik al ontzettend veel van geleerd heb. Al met al zou ik deze stage echt aanraden, aangezien je zoveel dingen binnen het evenement kan doen, dat het je kennis en ervaring erg kan verbreden wat erg handig voor de toekomst zou kunnen zijn
Serena Hofstedde
Stagiaire

Stage plaatsen

Vind jij het leuk om in een team te komen vol creativiteit, om samen te werken aan een groot evenement en om verschillende activiteiten uit te voeren met betrekking tot de marketing van het evenement? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. Wij van de DYTG  bieden een relaxte en leerzame stageperiode aan waar veel mogelijk is. Je voert diverse werkzaamheden uit op het kantoor, maar je gaat ook mee naar meetings en evenementen waar de DYTG een stand heeft.

Je wordt tijdens je stageperiode veel betrokken en je krijgt verschillende verantwoordelijkheden. Je assisteert bij het organiseren van het evenement en voert marketing activiteiten uit die direct met het evenement te maken hebben.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken
Je denkt en schrijft als een marketeer

Vind jij het leuk om in een team te komen vol creativiteit, om samen te werken aan een groot evenement en om verschillende activiteiten uit te voeren met betrekking tot de communicatie van het evenement? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. De DYTG  organiseert het grootste online video evenement van de Benelux en heeft jaarlijks circa 6.000 bezoekers. Sinds enkele jaren is het evenement uitgegroeid tot een twee daags evenement die voorafgaand veel communicatie nodig heeft.

Tijdens je stageperiode word je betrokken bij de organisatie van het evenement en voer je activiteiten uit die direct met het evenement te maken hebben.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken
Je bent sterk op communicatief vlak
Je kan goede teksten schrijven

Vind jij het leuk om een team te komen assisteren die vol creativiteit zit? Om samen te werken aan een groot evenement en om verschillende activiteiten uit te voeren met betrekking tot de organisatie van het evenement? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. DYTG organiseert het grootste online video evenement van de Benelux en heeft jaarlijks circa 6.000 bezoekers. In de organisatie van het evenement heb jij veel te betekenen.

Je komt in een team die veel te bieden heeft met een relaxte omgeving. Tijdens je stage periode doe je veel met betrekking tot het evenement. Je zoekt verschillende dingen uit die met het evenement te maken hebben en past deze vervolgens toe.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken
Je bent organisatorisch aangelegd
Je hebt een creatieve manier van denken

Ben je ondernemend, houd je van organiseren en regelen, werk je graag samen met anderen? Dan is de DYTG een perfecte stageplaats voor jou. Jouw werk varieert van het maken van pr-materiaal tot het assisteren bij het organiseren.

DYTG organiseert het grootste online video evenement van de Benelux met jaarlijks circa 6.000 bezoekers. Tijdens jouw stageperiode voer je werkzaamheden uit op het kantoor van DYTG. Deze werkzaamheden variëren van het zoeken van creators online tot het uitzoeken van evenement gerelateerde zaken. Ook ga jij als stagiair mee naar de verschillende evenementen waar de DYTG voor is genodigd.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken
Je hebt ervaring met Adobe Photoshop
Je hebt ervaring met Adobe Premiere

Ben je ondernemend, houd je van organiseren en regelen, werk je graag samen met anderen? Dan is de DYTG een perfecte stageplaats voor jou.

DYTG organiseert het grootste online video evenement van de Benelux met jaarlijks circa 10.000 bezoekers. Tijdens jouw stageperiode voer je werkzaamheden uit op het kantoor van DYTG. Deze werkzaamheden variëren van het zoeken van creators online tot het uitzoeken van evenement gerelateerde zaken. Ook ga jij als stagiair mee naar de verschillende evenementen waar de DYTG voor is genodigd.

Eisen:
Je bent zelfstandig
Je bent stressbestendig
Je kan zowel individueel als in een team werken