fbpx

Het GRATIS DYTG Vakantieboek 2021

We hebben dit jaar iets minder tijd nodig gehad voor de DTYG, maar niet stil gezeten! We hebben namelijk naast de DYTG Online samen met onze stagiaires dit prachtige vakantieboek gemaakt!

Het vakantieboek staat vol met zoekplaatjes, raadsels, kleurplaten, tips voor social media, modeadvies, mocktails en nog veel meer!

Klik hier om hem te downloaden en laat ons via social media weten wat je er van vindt!

P.s. nee je hoeft ook geen email adres achter te laten, je adres of privé gegevens te geven of je ziel aan ons te verkopen om het te kunnen downloaden 😂

Illustrator: Nout Bokdam

IMG_0072

Fotograaf: Linea
Model: Dana 

OMG Onze eigen DYTG backpack 😍😍

In samenwerking met Case Logic brengen we dit jaar onze eerste DYTG backpack uit! Te gebruiken op vakantie en straks voor op school.

De tas heeft 2 grote vakken, plek voor een laptop en tablet, bidon, pennen en nog veel meer!

LET OP! Deze actie loopt maar tot 30 september 2021!

Case Logic:

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en ontwerpt het merk Case Logic tassen en sleeves voor de Retail, B2B en educatieve markten. De Case Logic producten beschermen jouw favoriete elektronische apparaten en spullen, die daarmee toegankelijk blijven en er bovendien heel stijlvol uit zien. Door de jaren heen is Case Logic uitgegroeid als specialist en innovator op het gebied van kwalitatieve oplossingen om apparaten te beschermen, te vervoeren en op te bergen. Case Logic biedt de gebruiker 25 jaar garantie op hun producten en wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht.

De zomervakantie is lekker op gang en daarom hebben we een leuk extraatje voor jullie (zodat je ons niet vergeet) het GRATIS DYTG Vakantieboek 2021.

Het vakantieboek staat vol met zoekplaatjes, raadsels, kleurplaten, tips voor social media, modeadvies, mocktails en een hele dikke kortingscode voor een exclusieve DYTG backpack van € 39,95 voor nu maar € 24,99 (ook goed te gebruiken straks op school).

Fotograaf: Linea
Model: Dana 

Doe mee en win!

We zien graag jullie vakantie foto’s met de DYTG backpack!

Post daarom voor 30 september jouw vakantiefoto of back to school foto met de DYTG backpack en maak kans op 10 #DYTG2022 tickets.

Ja, als je wint krijgt je 10!!! #DYTG2022 tickets om al je vrienden mee te nemen naar de DYTG!

Post je foto met de Hashtag #DYTGbackpack op instagram. We nemen begin oktober contact op met de winnaar via DM!