fbpx

Creators

Gezellige mensen!

We blijven deze lijst updaten met nieuwe creators die zich aanmelden.

Niet alle creators in deze lijst houden een meet & greet! Sommige staan alleen op het podium en andere lopen alleen rond. Bekijk het schema (zodra deze bekend is) op de meet & greet pagina om te zien wie er een meet & greet houden!

Creators (& Talents)

Talent Wildcard

Oudgediende

Oudgediende
Heb je als creator tijdens de vorige editie creator of talent status gehad? Dan nodigen we je als organisatie opnieuw uit en behoudt je de status die je tijdens het vorige evenement hebt gehad. Ook als je dit jaar niet aan de eisen voldoet! Dit is onze manier om creators te blijven steunen die al jarenlang het evenement steunen.
Deze regel is geldig sinds #DYTG2016 (30/04/2016). Zodra een creator een editie overslaat vervalt zijn status en zal hij opnieuw moeten voldoen aan de nieuwe eisen.

Eindoordeel status
Het eindoordeel over het al dan niet toekennen van een status ligt altijd bij de organisatie.

Mis jij in dit lijstje nog jouw favoriete creator?

Laat ons weten wie je mist, dan nodigen wij hem/haar uit en maak jij kans op 2 gratis tickets voor de #DYTG2022.

Creator aanmelden?

Kijk op de creator contactpagina of jij in aanmerking komt voor creator status.

* De creator aanmeldingen staan open tot 25 juni 2022 23:59.
** Je aanvraag wordt door de organisatie bekeken en beoordeeld. Bij goedkeuring nemen we binnen 4 weken contact op en krijg je de juiste status toegewezen. Ongeldige aanmeldingen krijgen geen reactie.

De informatie op deze pagina heeft enkel betrekking op de #DYTG2022. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend voor andere evenementen dan de #DYTG2022 op 23 Juli 2022